fbpx

Noua abordare a vindecării organismului – cauza numărul 1 a tuturor bolilor

Noua abordare a vindecării organismului – cauza numărul 1 a tuturor bolilor

Noua abordare a vindecării organismului – cauza numărul 1 a tuturor bolilor

Biorezonanța, datorită faptului că aparatele SCIO și EDUCTOR se conectează la subconștient și culeg unde cerebrale, emoții și sentimente, poate ajuta considerabil la tratarea stresului fiziologic cronic, a distorsiunilor energetice apărute în biocâmpul persoanei și traumele psihoemoționale.

Viața, sănătatea și vindecarea sunt influențate de existența și întelegerea a 3 lucruri simple și unice.

PRIMUL LUCRU SIMPLU ȘI UNIC.
Există ceva pe Pământ care poate vindeca aproape orice problemă de sănătate.
Este vorba despre SISTEMUL IMUNITAR ȘI AUTOVINDECĂTOR AL ORGANISMULUI.

Fiecare om se naște cu un sistem miraculos de vindecare care poate vindeca oruce problemă de sanatate de orice natură. Ne naștem cu un program de vindecare proiectat sa rezolve tit ceea ce ar putea să devina sau a devenit o problemă.
Acest mecanism susține organismul chiar și in situații în care omul trece prin probleme emoționale, financiare ssu profesionale și ne ajută să gasim soluții, nu doar in problemele fizice.

Daca totuși suntem dotați cu un astfel de sistem, de ce exista înca oameni care au probleme și nu și le-au rezolvat deja ?!

AL DOILEA LUCRU SIMPLU ȘI UNIC.
Există ceva pe Pământ care face ca lucrul unic nr 1 să nu mai funcționeze. Este vorba despre STRESUL FIZIOLOGIC CRONIC.

Daca sistemul imunitar poate rezolva orice problemă, atunci ceea ce îl face să nu mai funcționeze este CAUZA NUMARUL 1 A TUTUTOR BOLILOR.

Stresul tău este cauza a peste 95% din problemele tale, iar restul de 5% din probleme subt considerate de natură genetică și, surpriză, cauza lor este stresul unei persoane din arborele tău genealogic.
Stresul te afectează emoțional și îți știrbește bucuria de a trăi și de a fi realmente lângă cei dragi.

Boala ta este una din manifestările stresului tău. Când oamenii își rezolvă problema de stres, se însănătoșesc, li se îmbunătățesc relațiile, le cresc veniturile, le revine pofta de viață și satisfacția.

Este important de înțeles că genul de stres despre care vorbim, stresul fiziologic, care suprasolicită și epuizează energetic și fizic structurile organismului, de cele mai multe ori nu vine din circumstanțe actuale, el își are originea în cateva situații vechi:
– obiceiuri și credințe dobândite prin repetiție încă din fragedă copilărie
– traume, blocaje și emoții de teamă, abandon, neajutorare dobândite in perioada in care erai dependent de un adult.
– transmise genetic de părinți sau bunici în al căror cod genetic s-a inscripționat tot datorită repartiției acea informație.

La fel de important este conștientizarea faptului că 90% dintre persoanele testate care au susținut ca nu sunt stresate, sufereau de fapt de stres fiziologic manifestat prin diverse dezechilibre ale funcțiilor si organelor.
Atunci când lucrurile nu stau cum simți ca ar trebui să stea în viața ta este necesar să te întrebi:

„Ce factor de stres îmi împiedică sistemul imunitar să rezolve această problemă și ce pot face im acest sens ?”

Răspunsul la această întrebare este
AL TREILEA LUCRU SIMPLU SI UNIC.

Despre acest lucru si despre cum ajută Biorezonanța la dizolvarea stresului fiziologic cronic vom vorbi în articolul următor.

Leave A Reply

Începe conversația
💬 Ai întrebări?
BIOREZONANTĂ ȘI NUTRIȚIE
Bună ziua 👋
Va pot ajută cu mai multe informații?