fbpx

Cum se desfășoară investigația

  • Home
  • Cum se desfășoară investigația

* În timpul examinării, pacientul este așezat pe scaun sau, la nevoie, culcat pe pat, fără niciun risc sau disconfort.

Aparatul este portabil, poate fi folosit cu ușurință și în afara cabinetului la pacienții imobilizați la domiciliu sau în alte localități, respectând întotdeauna condițiile minime de reducere a poluării electromagnetice în spațiul de examinare.

* Investigația se face fără o pregătire prealabilă, nu are contraindicații, nu iradiază și nu produce disconfort.

Prima parte a timpului va trece răspunzând la întrebări legate de obiceiurile zilnice. Prin acest chestionar, terapeutul caută să identifice tipul constituțional și cauzele care au dus la dezechilibru energetic. Apoi vei fi conectat la aparat la senzori care se aplică pe frunte, încheieturi și glezne, pentru a stabili diagnosticul de stare energetică. Pe baza informațiilor de rezonanță primite de aparat, vi se vor recomanda anumite terapii și remedii complementare (diete, suplimente nutritive, remedii din plante).

* Prin intermediul senzorilor sunt preluate semnale de la diferitele organe și sisteme din corpul pacientului care apoi sunt comparate cu un etalon care există în programul aparatului, stabilind astfel anumite grade de dezechilibru pentru fiecare organ.

Începe conversația
💬 Ai întrebări?
BIOREZONANTĂ ȘI NUTRIȚIE
Bună ziua 👋
Va pot ajută cu mai multe informații?