fbpx

Ce este Biorezonanța

  • Home
  • Ce este Biorezonanța

*Biorezonanţa este un fenomen natural ce are loc în toate organismele vii. De asemenea, este un concept simplu ce poate fi explicat cu fizică de clasa a XII-a. Puţinele noţiuni de fizică cuantică studiate de mulţi dintre liceeni pot să explice destul de uşor ce înseamnă biorezonanţa.

* Permite descoperirea nevoilor de bază ale organismului (alimentație, hidratare, somn, oxigenare, detox) și măsura în care ele sunt respectate de către pacient.

* Metodă alternativă a medicinei clasice pentru investigarea stării de sănătate care se bazează pe înregistrarea potențialelor unde biomagnetice emise de fiecare organ în parte.

* Metodă biologică ce consideră organismul un întreg, iar abordarea bolii se face ținând cont de tot organismul. Fenomenul se referă la faptul că orice structură vie (organ, țesut, celulă) emite oscilații electromagnetice (câmpuri biomagnetice) proprii, puțin diferite în caz de boală, care sunt preluate de senzorii aparatului, prelucrate (amplificate, atenuate, inversate, modulate etc.) și comparate cu indicatorii de sănătate.

* Biorezonanța permite culegerea și măsurarea undelor electromagnetice emise de corpul uman, semnale care reprezintă starea specifică a organismului din acel moment. Aceste semnale sunt diferite în funcţie de starea fizică şi emoţională, de boală, de alimentaţie. Dacă putem determina frecvenţa şi intensitatea acestor semnale emise de organism, atunci putem evalua întreaga stare de sănătate a corpului uman. Dispozitivul de biorezonanță însoţit de un program de calculator specializat poate identifica şi măsura aceste semnale electromagnetice și astfel poate da informații despre starea în care se găsește organismul.

 

Ce este și la ce folosește aparatul de biorezonanță

 

Aparatul SCIO (lat. Scius = a cunoaște) este în prezent unul dintre cele mai performante dispozitive de analiză și tratament, folosind principiul biorezonanței electrofiziologice. Este un sistem superior față de cele din trecut, el fiind un dispozitiv medical energetic ce poate fi folosit împotriva îmbătrânirii, întoarcerii bolii, pentru terapia cancerului, pentru reîntinerire si este totodată o gazdă a altor terapii auto-focus.

Cel mai avansat aparat biorezonant în domeniul medical din lume

Aparatul SCIO (”a ști”), medicul virtual, sistemul operațional cu interfață științifică conștientă, este un sistem electrofiziologic universal care, printr-un set de senzori electrozi amplasați pe fruntea și la membrele persoanei examinate, “citește” vibrația emisă de organism, adică undele de energie, pe care le prelucrează cu ajutorul calculatorului și al unui soft specializat.

Este una dintre cele mai moderne metode de diagnostic și determinare a stării de sănătate.

Se folosește în cosmonautică, pe stațiile orbitale, oferind posibilitatea verificării stării de sănătate. Cel mai avansat dispozitiv medical de biorezonanță din lume. Se bazează pe transmiterea spre organism a 65 de milioane de semnale electromagnetice, foarte rapid, iar modul în care acestea sunt retransmise de către organe este calculat automat pe baza unui model matematic ce ține cont de rezistența, voltajul și amperajul organismului.SCIO este un dispozitiv cu o tehnologie de vârf care asistă terapeutul și-l ajută să identifice și să corecteze dezechilibrele energetice și problemele de sănătate din organism.

Cea mai avansată formă de analiză energetică posibilă și cel mai avansat sistem de biorezonanță existent în lume la ora actuală. Aparatul identifică și ia în calcul fiecare dezechilibru energetic, nu doar simptomele.

Aparatul de biorezonanță îți oferă șansa de a privi în interiorul propriului corp în numai 30 de minute. Este creat pentru detectarea și reducerea factorilor de stres. Un dispozitiv electrofiziologic universal creat după principiile fizicii cuantice. Sistemul SCIO trebuie folosit ca un sistem multimedia de biofeedback. SCIO și principiile sale de funcționare sunt folosite de NASA pentru testarea astronauților și detectează semnele de boala încă din stadiile incipiente, înainte ca însuși pacientul să își dea seama că ceva este în neregulă cu el. Din acest motiv este atât de apreciat la nivel mondial.

Orice boală începe din cauza unui anumit stresor care acționează asupra corpului uman. SCIO detectează acest stres, este folosit și se bucură de succes peste tot în lume și în toate domeniile medicinii. Este utilizat pe plan internațional de medici generaliști, oncologi, naturopați, homeopați și consultanți în domeniul nutrițional. Cu rezultatele de la SCIO, mergi la un psiholog care îți va explica faptul că fiecare problemă energetică sau organică este rezultatul unei “hibe” psihologice sau emoționale.

Descoperirile științifice de ultimă generație vin în sprijinul sănătății dumneavoastră, prin acest dispozitiv care poate diagnostica printr-o metodă neinvazivă, fără ace și fără radiații. O simplă testare ne poate da rezultatul mai multor investigații complicate și costisitoare sau ne poate indica ce analize trebuie să facem pentru a avea un diagnostic corect, care sunt riscurile de boală, ce plantă sau remediu sunt cele mai potrivite pentru fiecare. Astfel, pacientul poate cunoaște starea de sănătate în mod complet, iar medicul poate fi mai eficient în diagnosticare. Lipsa semnelor și a simptomelor nu denotă o sănătate perfectă. Când boala începe să se declanșeze într-un organism, ea evoluează treptat, la început fără să fie vreun semn care să atragă atenția pacientului.

Aparatul SCIO, prin investigarea sa deosebit de complexă și de precisă, detectează semnele de boală încă din stadiile incipiente, înainte ca însuși pacientul să își dea seama că ceva este în neregulă cu el. SCIO prezintă date legate de reactivitatea și rezonanța biologică a corpului dvs. și indică nevoile, disfuncțiile și vulnerabilitățile pe care le aveți.

Boala reprezintă stresul în exces asupra diferitelor organe sau segmente ale organismului. Acest stres poate avea multiple cauze, cum ar fi: toxicitate, traumă, agenți patogeni, factori mentali, energii negative, alergii, cauze ereditare, obiceiuri dăunătoare, sindroame deficitare etc. Boala evoluează pe măsură ce acest stres asupra organismului evoluează.

SCIO este un instrument pentru sănătate, iar utilizarea lui trebuie fie realizată cu ajutorul interpretării și avizului medical.

În funcție de dezechilibrele și carențele evidențiate prin testul de biorezonanță se fac recomandări de suplimente alimentare naturale. Se testează cu aparatul SCIO reacția organismului la suplimentele propuse pentru a se determina cele mai potrivite produse în funcție de particularitățile personale. Dispozitivul poate fi folosit, de asemenea, pentru monitorizarea eficienței unui tratament sau în centrele de cercetare. Există mai multe dispozitive care au la bază aceleași principii de biorezonanță, cel mai complet dintre toate fiind SCIO.

Începe conversația
💬 Ai întrebări?
BIOREZONANTĂ ȘI NUTRIȚIE
Bună ziua 👋
Va pot ajută cu mai multe informații?