fbpx

Biorezonanța – fenomen pe cât de simplu pe atât de complex care îți poate reda sănătatea, fericirea și viața

Biorezonanța – fenomen pe cât de simplu pe atât de complex care îți poate reda sănătatea, fericirea și viața

Bine v-am regăsit !
„Forța” fie cu voi !

Iubitorii „Războiului stelelor” știu ce spun. Dar ce legătură are asta cu subiectul nostru de azi ?

Ei bine, are ! Și încă una directă ! Este primul film de care îmi amintesc și care descrie ceea ce există dintotdeauna, fenomenul biorezonanței, legătura strânsă dintre gânduri – energia și conștiința universală – potențialul uman(celular) – hidratare.

Este vorba despre legătura strânsă dintre macrounivers (ceea ce este materializat in exteriorul ființei umane) și microunivers(ceea ce este in interiorul fiintei umane, chiar in interiorul unei singure celule).

Biorezonanța explică faptul că o celulă umana(si animală) produce un impuls electromagnetic – o vibrație, impuls ce azi poate fi captat, măsurat, interpretat si corectat cu ajutorul tehnologiei moderne – computer și program ultraperformant de interpretare.

Valorile parametrilor acestui impuls electromagnetic generat de celula umana depind in mod direct de următoarele:
– calitatea gandurilor persoanei,
– calitatea gandurilor strămoșilor persoanei,
– nivelul de hidratare al organismului,
– prezența agenților patogeni,
– cantitatea de reziduuri toxice acide din organism,
– calitatea hranei consumate,
– moștenirea genetică/predispoziția către boală
– de afecțiunile existente
– de afecțiunile trecute care au lăsat sechele
– de dorința de vindecare/creștere/dezvoltare a persoanei
– de obiceiuri și stil de viață
– de convingeri/credințe despre viață și sănătate
– de nivelul și durata expunerii la stresul fiziologic(cel care generează în permanență reacția luptă sau fugi, agresează organele interne până la nivel celular și nu suntem conștienți de el)

Ce se poate indentifica în timpul unei ședințe cu biorezonanță în organismul nostru:
– Deficitul nutrițional (minerale, aminoacizi, lipide, vitamine, enzime, acizi grași, apă);
– Nivelul funcționalității glandelor endocrine – hormoni;
– Reactivitatea organismului la virusuri (hepatitei B, citomegalovirus, HPV, hepatitei C, hepatitei D sau imunodeficienţei umane); Atenţie ! Reactivitate mare la un asemenea virus nu înseamnă neapărat boală. Interpretarea corectă o poate face doar un medic/terapeut cu experienţă.
– Prezenţa fungilor (candida) şi paraziţilor (giardia, limbrici, oxiuri, toxoplasma);
– Alergiile; Toxinele;
– Modificările psiho-emoţionale, nivelul neurotransmițătorilor;
– Riscurile de a face anumite boli;
– Disfuncţionalităţile organelor şi sistemelor;
– Compatibilitatea cu plante, remedii sau medicamente.

Astfel, o simplă testare vă poate aduce informatii despre sanatatea dvs ca si cum ati fi facut mai multe investigaţii complicate şi costisitoare sau vă poate indica clar ce analize să faceţi pentru a avea un diagnostic corect.
De asemenea, veţi ştii ce riscuri de boală aveţi astfel încât să le puteţi preveni din timp, aflaţi ce plantă, remediu sau medicament este cel mai potrivit pentru dumneavoastră sau vă personalizaţi dieta. În baza acestor parametri se poate face tratament, dispozitivul emiţând impulsuri electromagnetice cu frecvenţă şi amplitudine corespunzătoare reglării funcţionale a organismului şi obţinerii stării de sănătate.
Astfel se obţin rezultate extraordinare în: dezechilibrele hormonale; alergii; tulburări psihoemoţionale; boli cardiovasculare; boli de nutriţie (diabet zaharat, obezitate); cancer.
Medicina clasică are un sprijin nevăzut în medicina energetică:
în faza de diagnostic, prin identificarea rapidă a principalelor disfuncţionalităţi ale organismului, permiţând investigaţii ţintite;
în faza de tratament, prin optimizarea răspunsului la tratament (mai ales prin reglarea tulburărilor emoţionale, aşa-numitele tulburări vegetative).

Puţini oameni înţeleg ce se întâmplă în timpul unui test cu biorezonanţă. Dacă vreţi putem asocia situaţia cu utilizarea becului cu incandeşcenţă. Deşi toată lumea foloseşte celebrul bec, doar câţiva ştiu ce se întâmplă din momentul în care au apăsat pe buton şi până când becul s-a aprins; mişcarea electronilor, diferenţa de potenţial etc. Prea complicat!
Deşi oamenii nu cunosc asta, toata lumea se bucură de iluminatul electric şi toţi oamenii ştiu că becul este util, indispensabil chiar.
La fel este şi cu biorezonanţa ! Ce mai contează că poate nu înţelegi fenomenul câtă vreme te ajută din plin să îţi păstrezi sănătatea, să te însănătoşeşti şi să nu fii nevoit să plăteşti bani mulţi pe analize complexe şi costisitoare.

Zi cu spor și soare !

Leave A Reply

Începe conversația
💬 Ai întrebări?
BIOREZONANTĂ ȘI NUTRIȚIE
Bună ziua 👋
Va pot ajută cu mai multe informații?