fbpx

Evaluarea starii de sanatate

  • Home
  • Evaluarea starii de sanatate

Metodă non-invazivă de evaluare prin care se descoperă cauzele reale ale stării de sănătate actuale și prin care se poate face prevenție.

Beneficii evaluare:

  • Ședința durează 40-60 minute în care obții o imagine completă asupra întregului organism
  • Sunt depistate nevoile nutriționale și diversele dezechilibre
  • Sunt descoperite cauzele reale ale stării de sănătate (stres, traume, oboseală cronică etc.)

Poți face prevenție și, în același timp, primești recomandări de suplimente/alimente compatibile cu starea ta actuală

Sedinta dureaza 40-60 de minute. Metoda este total neinvaziva(nu curenteaza, nu doare, nu iradiaza). Limbajul specialistului este prietenos si pe intelesul dumneavoastra, fara termeni medicali neexplicati. Veti primii detalii despre intreaga stare de sanatate, repede si cu pretul unei ecografii abdominale simple, despre toate organele si functiile acestora, despre starea psihoemotionala, riscurile de a face anumite boli. De asemenea, veti primi recomandari pentru tratament natural si regim alimentar adecvat. Este foarte importanta hidratarea  cel putin in ziua in care va prezentati la cabinet pentru evaluare. Este benefic pentru acuratetea datelor si eficienta procedurii sa aveti cat mai putin metal(se accepta bijuteriile discrete purtate tot timpul – verigeta, cercei si piesele metalice de natura medicala – proteze diverse). Clientului i se aplica electrozii, pe frunte, la incheietura mainii si pe glezna, fara a fi dezbracat, in timp ce sta relaxat pe fotoliu. Este recomandata preventiv de 2 ori pe an.

EVALUAREA STARII DE SANATATE CU BIOREZONANTA 190 lei

Biorezonanță și nutriție

Pășește pe calea spre un stil de viață mai sănătos, atingerea echilibrului energetic și adoptarea unui stil alimentar benefic.

Începe conversația
💬 Ai întrebări?
BIOREZONANTĂ ȘI NUTRIȚIE
Bună ziua 👋
Va pot ajută cu mai multe informații?